maanantai 18. heinäkuuta 2011

Meillä kotona...

Tälläiseltä meillä näyttää.

Tytön huone, joka oli aikaisemmin minun makuuhuoneena. Ajattelin kuitenkin tytön tarvisevan enemmän tilaa. Nyt kuitenkin minua on jotenkin alkanut kaduttaa tuo huoneiden vainhto. Huone on tytön siivoilujen jäljiltä, ei todellakaan mistään sisustuslehdestä muutenkaan.





Sitten tässä on meidän keittiö. Tiedän pieneltä näyttää ja sitä onkin. Arvatkaapas millaista on tuollaisessa keittiösssä yrittää leipoa tai tehdä jotain vähän suuritöisempää ruokaa. Ahdasta ja ahdistavaa.



Sitten onkin esittelyssä minun huoneeni, kuten joku tarkka silmäinen huomaakin ei värit oikein käy, mutta tämä onkin se tytön vanha huone. Pieni ja ahdas on tämäkin huone, tuolta peilin vierestä on käynti vaatehuoneeseen. Jos en olisi tässä vuokralla purkaisin tuon vaatehuoneen pois... Tulisi tähän huoneeseen hiukan lisätilaa.



On meillä olohuonekin, mutta kun isäntä nukkuu siellä, ja se on oikeasti pimeänä niin turha edes yrittää ottaa siitä valokuvia. Toki meiltä löytyy kylpyhuone ja jonkinlainen eteinenkin kuistia unohtamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti